Keitä me olemme?

Miia Lassila

Puheenjohtaja ja eläinlääkärivastaava

Kissakummien hallituksessa jo muutaman vuoden aktiivisesti toiminut Miia uppoutui entistä syvemmälle yhdistyksen syövereihin hyppäämällä vuoden 2023 alusta puheenjohtajan paikalle. Puheenjohtajan tehtävien lisäksi hän aloitti vuonna 2024 Kissakummien eläinlääkärivastaavana, sekä avustaa siellä missä tarvitsee. Kummikotina Miia ottaa erityisen mielellään vastaan villiintyneitä aikuisia, joiden kesytyksessä saa käyttää luovuutta! Kotoa Miialta löytyy kaksi omaa keski-ikäistä kissaa, puuhkahäntäiset siskokset Milli ja Tuuma, jotka huolehtivat arjen kissamaisuudesta myös silloin, kun talossa ei majaile väliaikaisia karvakavereita.

Ella Peltonen

Varapuheenjohtaja ja tapahtumavastaava

Tehokas yleisapuri ja monessa yhdistystoiminnassa mukana ollut Ella löysi aikaa myös eläinsuojelutoiminnalle. Ella koordinoi yhdistyksen järjestämiä tapahtumia ja tsemppaa Miiaa puheenjohtajan tehtävissä. Hän auttelee tavaroiden ja kissojen kuskaamisessa sekä siruttaa kissoja. Ella ei toimi kummikotina, vaan kissojen sijaan kotoa löytyy suomuista väkeä: parta-agama, kääpiöparta-agama, viidakkomattopyton ja harjasgekko.

Juho Laakso

Sihteeri ja jäsenvastaava

Juholle yhdistystoiminta tuli tutuksi vuosien kummikotina toimimisen yhteydessä. Toiminnasta intoutuneena ryhtyi hän viime vuonna hallituksen varajäseneksi sekä viestintävastaavaksi. Tämän vuoden alusta alkaen Juho on toiminut yhdistyksen sihteerinä ja jäsenvastaavana. Hän on myös aktiivisesti auttanut kehittämään yhdistyksen sisäisiä viestintätyökaluja ja osallistuukin aktiivisesti palvelintoimintojen ylläpitoon. Kummikotivuosien myötä Juholle on karttunut laajasti kokemusta aina rauhallisista eläkepäivistään nauttivasta seniorikissasta loputtoman energisiin villiintyneisiin kissanpentuihin.

Henriika Majahalme

Rahastonhoitaja ja yhteisötiimiläinen

Kummikotina jo useamman vuoden toiminut ja talousasioista kiinnostunut Henriika koki luontevaksi astua rahastonhoitajan saappaisiin, kun tilaisuus tähän avautui. Virallisten velvollisuuksiensa lisäksi hän on aina valmis ja innokas ideoimaan yhdistyksen toiminnan kehittämistä kaikilla eri osa-alueilla. Erityisesti Henriikaa kiinnostaa kehittää malleja, joilla helpottaa toimintaa ja edesauttaa yhdistyksen ihmisten voimavarojen riittämistä. Kummikotina Henriikaa kiinnostaa erityisesti arkojen kissojen kesyttäminen, vaikka rakkautta kaikkia eläimiä kohtaan löytyykin roppakaupalla!

Jonna Heinonen

Kummikoti- ja adoptiotiimin vastaava

Jonna aloitti yhdistystoiminnan kummikotina toimimisen myötä ja ottikin suuren askeleen siirtyessään hallitukseen varajäseneksi vuonna 2023, kummikoti- ja adoptiovastaavan rooliin. Vuodelle 2024 Jonna nousi täydeksi hallitusjäseneksi ja jatkaa tuttujen tehtävien parissa, johtaen nykyään useammasta henkilöstä koostuvaa kummikoti- ja adoptiotiimiä. Tehtävissään Jonna näyttäytyy tärkeässä roolissa osana kissojen adoptioprosessia sekä uusien kummikotien rekrytointia yhdessä tiiminsä kanssa. Hän on myös aktiivisesti yhteydessä kummikoteihin erilaisiin juokseviin asioihin liittyen. Kummikotina toimimisen myötä Jonna on perehtynyt kissojen hoitoon perinpohjaisesti ja onkin kohdannut useita kissoja erilaisine lähtökohtineen.

Laura Pieniniemi

Kummikoti - ja adoptiotiimiläinen sekä tarvikevastaava

Lauran yhdistystoiminta alkoi huhtikuussa 2022, kun hän ryhtyi Kissakummeille kummikodiksi. Haluttuaan auttaa kissoja vielä enemmän, liittyi Laura mukaan hallitukseen vuodelle 2024. Hallituksessa hän on mukana huolehtimassa kissojen asioista osana kummikoti- ja adoptiotiimiä, minkä lisäksi hän vastaa yhdistyksen tarvikehankinnoista ja auttelee juoksevissa asioissa tarpeen mukaan. Kummikotina Laura ottaa mielellään vastaan erilaisista lähtökohdista tulevia kissoja, mutta erityisen lähellä sydäntä ovat sympaattiset kodinvaihtajat. Kotoa Lauralta löytyy kolme omaa kissatyttöstä, joista kaksi on aikoinaan adoptoitu Kissakummeilta.

Susanne Kainto

Kummikoti- ja adoptiotiimiläinen sekä yhteisötiimiläinen

Susanne aloitti kummikotina vuonna 2023 ja aloittikin hallitusuransa ryminällä heti 2024. Osana kummikoti- ja adoptiotiimiä Susanne pääsee syventymään eläinsuojelutoimintaan lisää. Susanne perusti myös Venlan ja Henriikan kanssa uuden vastuualueen, yhteisötiimin, jotta Kummikissat ry:n ihanasta ihmisyhteisöstäkin pidettäisiin mahdollisimman hyvää huolta. Kummikissojen lisäksi Susannen kotia sulostuttaa kaksi omaa kissaa ja perhe.

Venla Luttinen

Mediavastaava ja yhteisötiimiläinen

Venla aloitti kummikotina toimimisen syksyllä 2023. Homma imaisi hänet kuitenkin nopeasti mukaansa, ja pian hän löysikin itsensä hallituksesta. Tänä vuonna Venla toimii mediavastaavana ja yhteisötiimiläisenä sekä auttaa muissa juoksevissa asioissa. Myös kummikotina toimiminen jatkuu, ja hän ottaakin kotiinsa mielellään vastaan kaikenlaisia kissoja. Jo lyhyessä ajassa Venlalla on kertynyt kokemusta monenlaisista asioista ja hän on innokas oppimaan vielä paljon lisää!

Catarina Pyykkönen

Mediavastaava

Catarina aloitti mediavastaavan hommissa kummikotina toimimisen jälkeen. Sosiaalisen median päivittäminen ja käyttäminen on hänelle tuttua puuhaa, joten siirtymä tähän rooliin oli luonnollinen. Aikataulujen puitteissa Catarina mielellään auttaa myös tapahtumissa tai kyyditsemisissä. Kokemusta kissojen hoitamisesta on kerennyt karttua hänen adoptoituaan kaksi omaa kissaansa yksityishenkilöltä, jonka jälkeen perhe kasvoi Kissakummeilta adoptoidulla Homerilla, joka on syntymästään asti ollut kotonaan. Eläimet ovat aina kuuluneet Catarinan arkeen, mutta voisi sanoa, että hevosharrastus vaihtui kissoihin!