Keitä me olemme?

Miia Lassila

Puheenjohtaja ja tapahtumavastaava

Kissakummien hallituksessa jo muutaman vuoden aktiivisesti toiminut Miia uppoutui entistä syvemmälle yhdistyksen syövereihin hyppäämällä vuoden 2023 alusta puheenjohtajan paikalle. Puheenjohtajan töiden lisäksi hän jatkaa Kissakummien erilaisten tapahtumien suunnittelun ja järjestämisen parissa, sekä avustaa siellä missä tarvitsee. Kummikotina Miia ottaa erityisen mielellään vastaan villiintyneitä aikuisia, joiden kesytyksessä saa käyttää luovuutta! Kotoa Miialta löytyy kaksi omaa keski-ikäistä kissaa, puuhkahäntäiset siskokset Milli ja Tuuma, jotka huolehtivat arjen kissamaisuudesta myös silloin, kun talossa ei majaile väliaikaisia karvakavereita.

Mella Karppinen

Varapuheenjohtaja, eläinlääkäri- ja mediavastaava

Sometaituri Mella hoitaa kaikkien kissojen eläinlääkärikäynnit sekä terveydenhoidon. Mella on ollut myös yhdistyksen perustamisesta asti sometilien pääasiallinen sisällöntuottaja. Hänen käsialaa ovat Kissakummien kannatustuotteet, unohtamatta jokavuotisen suositun kissakalenterin suunnittelua ja organisointia. Kummikotina Mellalta löytyy kokemusta yli 100 kissan verran ja häneltä hoituu niin tiineiden emojen, pentujen kuin villiintyneidenkin kissojen hoito, mutta erityisesti sydäntä lähellä ovat seniorikissat. Mellan kotoa löytyy 4 omaa seniorikissaa, joista kuvassa on Kissakummeilta adoptoitu Ramses.

Annina Laitila

Rahastonhoitaja

Kissakummien perustajajäsen Annina on toiminut yhdistyksen rahastonhoitajana vuodesta 2020 lähtien. Hän toimii myös yleisapurina ja avustaa muita tehtävissään. Kummikotina Annina on hoitanut kotonaan jo yli 50 kissaa, keskittyen pääasiassa orpopentuihin. Erityisen mielellään hän hoitaa senioreita, sekä kuntouttaa traumoista ja psyykkisistä haasteista toipuvia kissoja. Anninan kotona asustaa yksi oma kissa, rescuetaustainen Aurora, joka on toiminut varamammana jo lukuisille Kissakummien orpopennuille.

Ella Peltonen

Sihteeri ja jäsenvastaava

Tehokas yleisapuri ja monessa yhdistystoiminnassa mukana oleva Ella löysi aikaa myös eläinsuojelutoiminnalle. Ella hoitaa yhdistyksessä sihteerin tehtäviä ja jäsenasioita. Hän auttelee paljon tavaroiden ja kissojen kuskaamisessa sekä on myös mielellään keräys- ja sirutustapahtumissa mukana. Ella ei toimi kummikotina, vaan kissojen sijaan kotoa löytyy suomuista väkeä: parta-agama, kääpiöparta-agama ja harjasgekko.

Jonna Heinonen

Kummikoti- ja adoptiovastaava

Jonna aloitti yhdistystoiminnan kummikotina toimimisen myötä ja ottikin suuren askeleen siirtyessään hallitukseen varajäseneksi, kummikoti- ja adoptiovastaavan rooliin. Tämän myötä Jonna näyttäytyy tärkeässä roolissa osana kissojen adoptioprosessia sekä uusien kummikotien rekrytointia. Hän on myös aktiivisesti yhteydessä kummikoteihin erilaisiin juokseviin asioihin liittyen. Kummikotina toimimisen myötä Jonna on perehtynyt kissojen hoitoon perinpohjaisesti ja onkin kohdannut useita kissoja erilaisine lähtökohtineen.

Juho Laakso

Viestintävastaava

Juholle yhdistystoiminta tuli tutuksi vuosien kummikotina toimimisen yhteydessä. Liityttyään hallituksen varajäseneksi Juho sai täysin uuden roolin viestintävastaavana ja vaikuttaakin nyt sosiaalisessa mediassa vastaten yhdistykselle saapuviin yhteydenottoihin. Hän on myös aktiivisesti auttanut kehittämään yhdistyksen sisäisiä viestintätyökaluja. Kummikotivuosien myötä Juholle onkin karttunut laajasti kokemusta aina rauhallisista eläkepäivistään nauttivasta seniorikissasta loputtoman energisiin villiintyneisiin kissanpentuihin.