Keitä me olemme?

Henna Stenvall

Puheenjohtaja

Yhdistyslain hyvin tunteva Henna aloitti puheenjohtajana alkuvuodesta 2020. Hallinnollisten töiden ohella hän toimii siellä missä tarvitaan, mm. kannatustuotteiden postittajana. Hennan erityisalaa on pienten pentujen vaativa hoito sekä villiintyneiden kissojen kesytys.

Jenina Bomström

Varapuheenjohtaja ja jäsenvastaava

Graafisen alan ammattilainen Jenina siirtyi täydentämään Kissakummien sometiimiä vuoden 2020 alussa. Jeninalta hoituu mm. nettisivujen päivitys, valokuvaus ja mainosten suunnittelu. Jäsenvastaavana Jenina hallinnoi jäsenkortteja sekä yhteyksiä jäsenistöön.

Miia Laitinen

Sihteeri ja tapahtumavastaava

Omatoiminen tehopakkaus Miia suunnittelee ja järjestää Kissakummien tapahtumat, sekä hoitaa arpajais- ja myyntituotteiden hankinnat. Lisäksi Miia vastaa Kissakummien kirppispöydästä, uusiin koteihin muuttavien kissojen sirutus- ja rekisteröintiasioista sekä avustaa monenlaisten juoksevien asioiden hoidossa!

Annina Laitila

Rahastonhoitaja ja eläinlääkärivastaava

Vuosina 2018-2019 puheenjohtajana toiminut Annina siirtyi rakastamiensa numeroiden pariin rahastonhoitajaksi vuodelle 2020. Annina toimii myös käytännön kenttätyön parissa, loukuttaa kissoja ja kummikotina hoitaa erityisesti vaativan hoidon tapauksia sekä nuoria kissoja. Anninan vastuulla on organisoida kaikkien yhdistyksen kissojen eläinlääkärikäynnit ja terveydenhoito.

Mella Karppinen

Media- ja kummikotivastaava

Someaktiivi Mella vastaa pääasiassa yhdistyksen Facebook- ja Instagram-tileistä. Mellan käsialaa ovat myös suurin osa Kissakummien kannatustuotteista, kuten kortit, kyltit ja huutokauppojen erikoistuotteet. Kummikotivastaavan roolissa Mella pitää yhteyksiä hoitajiin kissoihin liittyvissä asioissa ja auttaa kodinetsinnässä. Mellalta myös hoituu niin tiineiden emojen, pentujen kuin villiintyneidenkin kissojen hoito!