Kissakummit ry:n kannatuskaupan tilaus- ja toimitusehdot

Kissakummit ry:n kannatuskaupan tilaus- ja toimitusehdot ovat voimassa 01.11.2020 alkaen.

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Kissakummit ry:n (Palveluntarjoaja) kannatuskauppaa osoitteessa www.kissakummit.fi. Tilatessaan tuotteita Kissakummit ry:n kannatuskaupasta Tilaaja sitoutuu näihin ehtoihin.

Kauppa solmitaan Palveluntarjoaja ja Tilaajan välillä.

Yhteystiedot

Kissakummit ry (Y-tunnus: 3082882-9)
Osoite: Jalohaukantie 6D 65, 90250 Oulu, Suomi Finland
Sähköposti: kannatuskauppa at kissakummit.fi

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat verkkokaupan pitäjät sähköpostilla osoitteesta kannatuskauppa at kissakummit.fi tai lähettämällä yhteydenottolomakkeen kautta viestin.

Kissakummit ry käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Asiakastietojen käsittelystä on kerrottu tarkemmin Rekisteri- ja tietosuojaselosteessa.

Tietojen luovuttaminen

Palvelintarjoaja luovuttaa henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, kannatuskauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Kissakummit ry sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle muuta tarkoitusta varten.

Asiointi verkkokaupassa

Kissakummit ry:n ylläpitämä verkkokauppa myy yhdistyksen kannatustuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen ja EU-alueelle.

Tuotteita tilatakseen Tilaajan ei tarvitse rekisteröityä kaupan käyttäjäksi.

Tilaaja tekee tilauksen lisäämällä haluamansa tuotteet ostoskoriin ja siirtymällä kassasivulle, missä Tilaajalle esitetään yhteenveto tilauksen sisällöstä. Tilaaja tarkistaa sisällön oikeellisuuden, täyttää vaaditut tiedot, valitsee toimitus- ja maksutavat, sekä vahvistaa lukeneensa toimitusehdot. Kun Tilaaja on suorittanut maksun ja saanut sähköpostitse siitä vahvistuksen, tulee tilauksesta sitova.

Tilauksen yhteydessä Tilaajan on ilmoitettava nimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Kun olet maksanut ostokset, tilausta ei voi enää muuttaa. Ennen maksamista varmista tilauksen tiedot tilausyhteenvedosta. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot ja sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin. Tehtyäsi tilauksen saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Palveluntarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Maksuehdot

Tilaaja maksaa tilatut tuotteet toimituskuluineen ennakkomaksuna.

Maksutavat

Maksutapana verkkokaupassa on BlueCommercen välittämät verkkopankkimaksut ja korttimaksut.

Kissakummi ry:n verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin.

Hinnat, toimituskulut ja myyntialue

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Tuotteiden hinnoissa ei ole arvolisäveroa ja ne ovat ilmoitettu euroissa (EUR). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimitus- ja käsittelykulujen muutoksiin.

Toimitus- ja käsittelykulut ovat kotimaan kirjetoimituksissa 3,90€ tai isompien määrien ja tuotteiden toimituksissa 5,90€ tilausta kohden. Toimituskulut näkyvät tilausta vahvistaessa. Noutotilaukset Oulusta ovat ilmaisia. Lähetykset toimitetaan postitse kirjeenä tai suuremmat tilaukset Posti Oy:n Smartpostin kautta lähimpään Smartpost -toimipisteeseen tai Matkahuolto Lähellä-paketti lähimpään pakettipisteeseen.

Verkkokaupan toimituskulut koskevat toimituksia Suomen alueelle. Ruotsiin menevistä tilauksista peritään tilauskohtaisia toimitus- ja käsittelykuluja 20€. Muualle ulkomaille toimitukset kuluineen sovitaan erikseen. 

Toimitustavat

Lähetykset toimitetaan postitse kirjeenä tai suuremmat tilaukset Posti Oy:n Smartpostin kautta lähimpään Smartpost -toimipisteeseen.

Toimitustapana on myös mahdollisuus valita nouto yhdistyksen ilmoittamassa paikassa Oulusta erikseen sovittuna aikana. Tällöin toimitus on maksuton.

Postimaksu ulkomaille (Euroopan sisällä) on 20€. Tilauksista Euroopan ulkopuolelle on sovittava erikseen sähköpostitse.

Toimitusaika

Kissakummit ry käsittelee saapuneet tilaukset 3-14 vuorokauden aikana. Tilausten normaali toimitusaika on noin 3-14 vuorokautta. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta. Otathan huomioon, että yhdistyksen henkilöt tekevät vapaaehtoistyötä yhdistyksen hyväksi ja sen vuoksi toimitusajat voivat olla välillä pitkät. Jos haluat saada tuotteesi nopeammin, laita siitä pyyntöviesti tilauksen yhteydessä. Emme voi luvata nopeamman aikataulun onnistumista.

Kissakummit ry ei vastaa ylivoimaisen esteen tai toimittajan aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Palveluntarjoaja tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Mikäli jokin tuote on loppu, mutta sitä on tulossa lisää, Palveluntarjoaja ottaa yhteyttä Tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Mikäli tuote on loppu eikä sitä ole enää tulossa lisää, palautetaan siitä etukäteen maksettu suoritus Tilaajalle tai Tilaaja voi valita puuttuvan tuotteen tilalle korvaavan tuotteen. Palveluntarjoaja varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä Kissakummit ry ole ottanut yhteyttä Tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä yhdistykseen kannatuskauppa at kissakummit.fi tai olemalla yhteydessä yhteydenottolomakkeen kautta.

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa. Lahjoituksia Kissakummit ry ei palauta.

Paketin saapuessa tulee tarkistaa, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa. Jos lähetyksestä puuttuu tilattu tuote tai toimitettu tuote on väärä, pyydämme ystävällisesti olemaan yhteydessä Kissakummit ry:n. Lähetämme Tilaajalle tilauksesta puuttuvan tuotteen, mikäli mahdollista. Muussa tapauksessa tuotteen arvo hyvitetään Tilaajalle takaisin.

Takuu

Ostetuilla tuotteilla ei ole takuuta.

Tuotevastuu

Kissakummit ry ei vastaa huolimattomasta tai virheellisestä käytöstä normaalista kulumisesta johtuvia vikoja tai annettujen käyttöohjeiden vastaisesta tuotteiden käyttämisestä eikä välillisistä vahingoista ihmisille sekä eläimille.

Vaihto- ja palautusehdot

Tilaajalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita mahdollisissa alkuperäispakkauksissaan.

Palautukseen liitetään mukaan seuraavat tiedot:
– nimi, osoite ja puhelinnumero
– pankkitilinumero
– sekä kopio Kissakummit ry:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite ilmoitetaan sähköpostin kautta.

Palveluntarjoaja ei vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan ilmoitetulle tilille palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Kissakummit ry:n sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Kissakummit ry palauttaa perutun tilauksen maksun 14 päivän kuluessa postikuluineen.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Palautusoikeus ei koske lahjoituksia. Tuote tulee palauttaa Kissakummit ry:lle mahdollisimman pian peruutuksen jälkeen. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla. Kissakummit ry ei hyvitä tilaajalle palautuksesta aiheutuneita kuluja, eikä lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Mikäli tuote on viallinen tai vahingoittunut lähetyksessä, tilaajan tulee ilmoittaa asiasta Kissakummit ry:lle heti kun vika on huomattu.

Jos sinulla on palautuksiin liittyvää asiaa, ota yhteyttä osoitteeseen kannatuskauppa at kissakummit.fi.

Reklamaatiot, ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Kaikki toimituksiin liittyvät reklamaatiot virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 5 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta sähköpostin kautta. Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys sähköpostitse kissakummit at gmail.com, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus käyttämättömille ja myyntikelpoisille tuotteille mahdollisissa alkuperäispakkauksissaan.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai Tilaajalle on toimitettu väärä tuote, tulee Tilaajan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen kannatuskauppa at kissakummit.fi.

Lunastamaton paketti

Lähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Riitojen ratkaisu

Tästä sopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Ehtojen muuttaminen

Kissakummit ry varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin tilaus- ja toimitusehtoihin. Muutettuja sopimusehtoja sovelletaan ainoastaan niihin tilauksiin, jotka on tehty sopimusehtojen muuttamisen jälkeen.