Tue toimintaamme ja lahjoita

Poliisihallituksen Arpajaishallinto on myöntänyt Kissakummit ry:lle rahankeräysluvan 15.4.2021 alkaen.

Tukeaksesi Kissakummien toimintaa voit tehdä lahjoituksen tilillemme:

Kissakummit ry:n tilinumero: FI75 5741 4020 1129 21

Populaatiokissojen hätäkeräyksen keräysviite: 8099

(Huom! Käytä aina viitettä, viestikenttä jää tyhjäksi.)

Järjestämme akuutin hätäkeräyksen von Schwarzschild -populaation kissoille. Jo nyt kissojen hoitokulut ovat nousseet korkealle, sillä lähes kaikilla kissoilla on ollut voimakas, useita häätökertoja vaatinut korvapunkki-infektio. Lisäksi osalla kissoista on muita sairauksia ja vaivoja. Syöpää sairastanutta vanhaa Leia-kissaa lukuunottamatta kaikki muut ovat lähteneet kuntoutumaan hyvin Kissakummien hoivissa, ja tulemme tarjoamaan laadukkaan hoidon myös jokaiselle vielä saapuvalle kissalle.

Lahjoittamalla keräykseen autat meitä von Schwarzschild – populaation hoidossa! Hoitokulut ovat jo suuret, mutta mikäli lahjoitukset kuitenkin ylittäisivät tämän populaation kulut, käytetään ylijääneet varat myös muiden hoivissamme olevien kissojen hyväksi. Halutessasi voit myös kohdentaa lahjoituksesi suoraan yleisiin hoitokuluihin.

Kissat odottavat apua!

Kissakummit ry:n tilinumero: FI75 5741 4020 1129 21

Yleinen keräysviite: 8002

(Huom! Käytä aina viitettä, viestikenttä jää tyhjäksi.)

Rahankeräyslupa

Keräyksen järjestäjänä toimii Kissakummit ry (3082882-9). Kissakummit ry:llä on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa, jonka numero on RA/2021/471. Lupa on toistaiseksi voimassa 15.4.2021 alkaen.

Varat käytetään Kissakummit ry:n hoidossa olevien kissojen ruoka- ja tarvikekuluihin sekä eläinlääkärikuluihin, ja muihin yleisiin toimintakuluihin.

Yhteydenotot keräysasioissa sähköpostitse kissakummitry(ät)gmail.com.

Kiitos avustasi!