Kissakalenteri 2024

Kissakalenteri 2024 on nyt tilattavissa!

Kissakalenteri 2024 on saapunut ennakkotilattavaksi, ja se tarjoaa jälleen mahdollisuuden nauttia ensi vuoden mittaan ihastuttavista Kissakummien kissoista!

Tässä perinteisessä A3-kokoisessa seinäkalenterissa seikkailevat meille jo tutut ja rakkaat kissat, kuten seikkailunhaluinen Justus, komea Karvinen, seniori-ikäinen Mymmeli ja suloinen orpopentu Berlioz, sekä lukuisat muut hurmaavat karvaiset ystävämme. Kalenterin kansikuvassa ilostuttavat värikkäät Von Berg -suvun pennut.

Kissakalenteri on suunniteltu tyylikkäästi ja siinä on 13 sivua, varustettuna kätevällä parikierremekanismilla, joka mahdollistaa sen sijoittamisen sievästi seinälle. Jokaisen kuukauden kohdalla on myös lyhyt tarina kyseisestä kissasta tai kissoista. Kalenterista löytyvät nimipäivät ja tilavat ruudut omille merkinnöille. Kalenterin ostamalla tuet eläinsuojelutyötä, ja mukana on myös Kisusponsorit.

Huom! Kalenterit saapuvat yhdistykselle loka-marraskuun vaihteessa, ja jos asut Oulun alueella, voit noutaa oman kalenterisi seuraavista paikoista: Linnanmaa ja Soittajankangas. Lisää noutopaikkoja saattaa ilmestyä myöhemmin. Postitus on myös vaihtoehto, jolloin postikulut lisätään hintaan.

Ennakkotilaushinta: 16€ (norm. 19€)
Hyödynnä ennakkotilaushinta 22.10.2023 mennessä!

Koko: A3, 297×420 mm
Materiaali: Laadukas, sileäpintainen päällystetty paperi 170g + tukeva aluspahvi, joka on viimeistelty metallikierremekanismilla.

P.S. Huomioithan, että samoilla postikuluilla voit tilata useampia kalentereita.

Kaikki kalenterin tuotot menevät Kissakummien kissojen hyväksi, joten ostamalla kalenterin tuet samalla arvokasta eläinsuojelutyötä!

19,00

Varastossa

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist

Lisätiedot

Paino 0,320 kg (kilogramma)
Mitat 42,0 × 29,7 × 0,2 cm (senttimetri)